Oxazepam kopen

Oxazepam wordt enkel op recept verstrekt. Het is daarnaast niet mogelijk een herhaalrecept te ontvangen, zoals dat bij sommige andere medicijnen wel het geval is. Dit maakt het niet mogelijk om via het internet oxazepam te kopen.

Wilt u toch oxazepam kopen, dan zult u dit via uw arts en apotheek moeten regelen. Uw dokter bepaalt of u oxazepam nog nodig heeft in samenspraak met uzelf. Bij de apotheek kunt u vervolgens, zoals normaal, oxazepam kopen.

Websites

Enkele website pretenderen dat het wel mogelijk is via het internet oxazepam te kopen. Dit zijn websites die illegaal oxazepam verkopen, of zelfs nepwebshops die nooit iets zullen leveren. Pas hier dus altijd mee op. U loopt niet alleen het risico te worden opgelicht, het is zelfs verboden zonder recept oxazepam te kopen.

Oxazepams als drug

Zo nu en dan duikt oxazepam ook op in de drugsscene, vanwege de kalmerende werking die het heeft. Ook hier is het oppassen geblazen. Oxazepam-gebruik is alleen legaal wanneer u over een geldig doktersrecept beschikt. Zonder recept kunt u geen oxazepam kopen bij een officiële verkoper.